Protocol ivm het Coronavirus

Sinds de opstart van mijn praktijk op 11 mei 2020 ivm het coronavirus gelden er een aantal regels.

Tussen iedere behandeling in plan ik extra tijd in voor ventilatie van de behandelruimte, het desinfecteren van de deurbel, trapleuning, deurklinken, etc. Er is zolang de coronaregels gelden geen gelegenheid om te douchen voor of na de behandeling. Probeer het toiletgebruik te beperken. Je krijgt na afloop van de behandeling water uit een kartonnen wegwerpbekertje. Voorafgaand aan de behandeling desinfecteren we beiden onze handen met daartoe bestemde gel. Ik masseer het gezicht voorlopig niet. Indien gewenst zijn er handschoenen en mondkapjes aanwezig. Van jou verwacht ik dat je thuis even doucht voordat je naar mijn praktijk komt. In verband met de extra reiningingssessies tussendoor vraag ik je om op de afgesproken tijd aanwezig te zijn. (niet te laat!)

Hygiene was en is een belangrijk aandachtspunt in mijn praktijk en zal dat ook altijd blijven. De extra hygienestandaard zoals geadviseerd door het RIVM en de branchevereniging blijft van kracht zolang deze extra eisen nodig zijn en wordt aangepast als daartoe aanleiding is.

Als je last hebt van verkoudheid, snotteren (niet hooikoorts gerelateerd)  geirriteerde luchtwegen of koorts, zeg dan je afspraak af. We maken een nieuwe afspraak op het moment dat je weer klachtenvrij bent. Indien je gewoon gezond bent en niet in de risicogroep zit kan een massage gewoon plaatsvinden. Je bent welkom!