Nieuws

Nieuwsbrief 31 is verzonden

11-03-2018

Hoe kan massage jou als sporter en fitnesser ondersteunen? En wat is het effect van cupping en oorkaarsen?

Lees het in de nieuwsbrief van Massagepraktijk Atteveld. Deze wordt vier keer per jaar verzonden aan cliënten en relaties.

Wil je hem ook ontvangen, stuur dan even een mail met onderwerp "Nieuwsbrief Ja" naar info@massagepraktijkatteveld.nl.

 

 

 

Lees verder

Een gezond en ontspannen 2018 !

28-12-2017

Ook in 2018 sta ik weer graag voor je klaar!

Lees verder

Nieuwsbrief 30 is verzonden

27-12-2017

Hotstone, een warme aanrader in de winter. Of wil je meer weten over spieren en gewrichten? Zoek je een cadeaubon voor nieuwjaar of Valentijdsdag? Dit alles lees je in Nieuwsbrief 30. Deze is inmiddels verzonden naar mijn cliënten en relaties. Ik heb er al veel mooie reacties op mogen ontvangen. Dank daarvoor! Veel leesplezier en graag tot ziens!

Lees verder

Exclusieve korting voor NFN leden

30-11-2016

Ook in 2018 krijgen NFN leden een exclusieve korting op de massages van 100 en 120 minuten in mijn praktijk. Bij de eerste keer krijg je een korting van 20% op genoemde behandelingen, daarna altijd een korting van 10% op deze massages. Deze korting geldt niet voor andere massages, behandelingen of producten. Alleen op vertoon van een geldige NFN-pas. Graag tot ziens!

Lees verder

Hypnomassage

28-11-2015

Hypnomassage is niets engs of zweverigs. Bij de buikmassages en gezichtsmassages kan ik je d.m.v. hypnomassage in een extra diepe ontspanning brengen. Je houdt altijd de controle over jezelf en er gebeurd niets anders dan de gebruikelijke massage, alleen dan in een diepere bewuste ontspanning. Juist voor diegenen die moeite hebben met loslaten is dit een mooie ervaring!

Lees verder