Nieuws

Ook in 2019 krijgen NFN leden een exclusieve korting op de massages van 100 en 120 minuten in mijn praktijk. Bij de eerste keer krijg je een korting van 20% op genoemde behandelingen, daarna altijd een korting van 10% op deze massages. Deze korting geldt niet voor andere massages, behandelingen of producten. Alleen op vertoon van een geldige NFN-pas. Graag tot ziens!

Wat kun je doen bij een kramp? Rek- en stretchoefeningen die je zelf thuis kunt toepassen. Wat te doen bij een droge huid? En wil je meer weten over pijnrevalidatie? Dit en meer lees je weer in mijn recente nieuwsbrief! Deze wordt 4x per jaar verzonden aan cliënten en relaties.

Wil je hem ook ontvangen, stuur dan even een mail met onderwerp "Nieuwsbrief Ja" naar info@massagepraktijkatteveld.nl.

 

 

 

Hypnomassage is niets engs of zweverigs. Bij de buikmassages en gezichtsmassages kan ik je d.m.v. hypnomassage in een extra diepe ontspanning brengen. Je houdt altijd de controle over jezelf en er gebeurd niets anders dan de gebruikelijke massage, alleen dan in een diepere bewuste ontspanning. Juist voor diegenen die moeite hebben met loslaten is dit een mooie ervaring!

Relaxen, chillen en loungen staan synoniem voor de vakanties op Ibiza. In de zomer is het (gedeeltelijk) een feesteiland, maar in het voor- en najaar  vind je er de gemoedelijke rust, die de authentieke sfeer van het eiland zo kenmerkt. 

Ook de nieuwste loungemuziek vind je natuurlijk ieder jaar op Ibiza. Tijdens mijn vakantie is het ieder jaar weer even zoeken op de bekende plaatsen naar de muziek die past in mijn praktijk en past bij mijn cliënten. Het is een leuke zoektocht, en ik kom ieder jaar wel weer met iets passends naar huis. Sommige cliënten vragen er al naar! (maar je dat wilt, mag je ook altijd zelf je favoriete muziek meenemen).

Tijdens een sensitieve massage staat het huidcontact centraal. Zachte aanrakingen met bv mijn vingertoppen vanuit je tenen en je vingers naar het centrale deel van de rug of buik zorgen voor een diepe ontspanning. Speciaal op de plaatsen waar de zenuwuiteinden dicht onder de huidoppervlakte liggen zorg ik met speciale technieken voor een extra huidsensatie. De prikkelingen die dit in het lichaam teweegbrengt zorgen voor een temperatuursstijging van het lichaam en geven je een aangenaam en vertrouwd gevoel. De strijkingen (effleurages) zijn soms afwisselend iets harder, maar over het algemeen langzaam en zacht. Tijdens deze behandeling lig je bloot op mijn verwarmde massagetafel. Juist voor mensen die stressgevoelig zijn of zich slecht kunnen ontspannen is dit een unieke manier om tot rust te komen.